AEE Ap9 drone

Skjermbilde 2015-09-24 kl. 14.05.59Skjermbilde 2015-09-24 kl. 14.05.46

AEE er en av verdens ledende produsenter av droner og actionkameraer.

AP9 er en flott drone for de som er forbi «nybegynner»-stadiet. AEE AP9 har en kamerabrakett for montering av actionkamera (f.eks. AEE S-serie). Dronen har den superkjekke «auto-retur hjem»-funksjonen og intelligent flykontroll som gjør det lett å fly og veldig stabilt. Praktisk for filmingen også! AP9 har fire store propeller som lett når hastigheter på rundt 20 meter i sekundet. Med et oppladbart batteri på 5300 mAh (inkludert) flyr AP9 i opp til 25 minutter.

Fantastisk Flight-hastighet og rekkevidde

Med flyhastighet på 20 meter per sekund er AEE AP9 en usedvanlig rask drone som med sine 500 meters rekkevidde lar deg utforske et stort område fra himmelen. Et aerodynamisk design som har blitt videreutviklet i vindtunneler bidrar til å holde dronen mer stabil, og gir mulighet for presis kontroll. Ved å være en av de raskeste droner i sin klasse, med klatre-hastigheter på 6 meter per sekund og muligheten til å gå ned igjen med 4 meter per sekund, kan du kan snurre den rundt som en fighter jet.

«Auto retur hjem»-funksjon

Når den flyr har AP9 tydelige LED-lys under vingene som vil bidra til å holde den godt synlig, men skulle du miste oversikten/kontrollen over dronen, vil du kunne benytte en automatisk retur-funksjon. Dronen kommer da tilbake til utgangspunktet og lander forsvarlig. Funksjonen slår også inn dersom du skulle komme til å sende dronen ut over rekkevidde for fjernkontrollen. Auto-retur slår inn og sender dronen hjem igjen ved hjelp av GPS-veiledning.

Luftfotografi og film

Et kamerafeste på undersiden gjør at du kan koble til et mini-videokamera eller actionkamera, slik at du kan bruke denne dronen for flyfotografering og filmproduksjon. Batteriet på 5300mAh gir ca 25 minutter flytid og kan lades opp i løpet av et par timer. Fjernkontrollen som følger med gir presisjonskontroll av høyde, hastighet og retning og drives av 4 x AA-batterier.

Les mer her!

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..