Pure i-20 universal dockingstasjon i Hi-Fi-kvalitet

Skjermbilde 2015-09-24 kl. 14.14.47 Skjermbilde 2015-09-24 kl. 14.15.16

i-20 frembringer lyd i Hi-Fi-kvalitet fra spor med høy bitrate på din iPod eller iPhone, ved å trekke rå digitallyd og behandle den på selve docken. Ved å bruke PURE Clearsound digital end-to-end-teknologi til sin digitale utgang og en overlegen 24-bit 192 KHz digital-til-analog-omformer (DAC) til sin analoge utgang gir i-20 deg det best tenkelige utbytte av din digitale musikksamling.

Med sin stilfulle look og sin robuste konstruksjon, sikrer i-20 at din iPod eller iPhone holdes sikkert, og at knappene er lett tilgjengelige når den sitter i docken. i-20 kan også sende video fra de kompatible iPod- og iPhone-modellene, lade enheten når den befinner seg i docken, og den leveres med en praktisk fjernkontroll.

Les mer om Pure i-20 her!

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.