Pure One Flow – rimelig og brukervennlig radio med DAB,DAB+,FM og Internett

Pure_One_Flow_ferdig

PUREs mest prisgunstige bærbare radio med DAB/DAB+/FM og Internett. Dette er også en av de mest brukervennlige radioene, med et intuitivt brukergrensesnitt. Lett å bruke!

Som alle PUREs produkter med Flow-teknologi, kombinerer One Flow DAB-radio og FM-mottak med Wi-Fi/Internettradio, så du får adgang til en hel verden av musikk. Du kan lagre 30 DAB-favorittkanaler, 10 FM-kanaler og et ubegrenset antall Internettkanaler via www.thelounge.com. Nyt Internettradio, programmer til gjenavspilling, podcasts, PURE Sounds og musikkstreaming, når du er i nærheten av et trådløst nettverk. DAB- og FM-radio kan du høre uansett hvor du befinner deg, innenfor dekningsområdet. Du kan også strømme musikken fra iPhone/iPad trådløst til radioen.

One Flow har en lekker satin-finish, to alarmer, sleep-timer og kjøkkentimer, AUX-inngang, så du kan koble til din iPod eller mp3-spiller samt utgang til hodetelefoner. Radioen kan også brukes med ekstrautstyret  PURE ChargePAK E1 (oppladbar batteripakke), så du kan ha den med overalt.

Les mer om Pure One Flow her!

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.