IRC The Box!

Skjermbilde 2015-07-29 kl. 15.07.04 Skjermbilde 2015-07-29 kl. 15.07.22

Det danske radiomerket International Receiver Company har med sin «White line» skap noe unikt innen radio. Den danske designeren Simon Sneftrup bor i California, og der finner han inspirasjon til det minimalistiske designet som også «The Box» har.

Den har DAB, DAB+, FM, Bluetooth aptX (ekstra god lyd ved overføring fra mobil/nettbrett etc.) og NFC er hovedtrekkene ved denne radioen. Enkelt design betyr ofte enkelt i bruk. The Box har kun 5 knapper og er lekende lett å bruke for alle generasjoner. Lyden er god og det innebygde batteriet spiller i ca 6 timer før radioen må lades opp. Batteriet lades så snart radioen er tilkoblet 220-240v i veggen. Radioens ytre er enkel å holde ren med en klut. Radioen passer med andre ord fint også på kjøkkenet. Når du lukker igjen lokket på IRC The Box, slutter den å spille og skrur seg av. Musikk på boks!

Trykk her for å se spesifikasjonene til IRC The Box!

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.