PerfectPro Digitube – smart radio med mange funksjoner

Skjermbilde 2015-10-13 kl. 10.45.25

PerfectPro Digitube er en tøff og plassbesparende arbeidsradio med 10presets som tåler vannsprut og støv. Hvis noen ringer deg på telefonen midt i arbeidet, kan du svare rett på radioen og høre den som ringer i høyttaleren. Radio-handsfree, kan du si!

Radioen har godt mottak og god lyd. DAB, DAB+ og FM rds er en selvfølge. Den har også AUX-inngang for eksterne lydkilder og Bluetooth 4.0 for trådløs streaming fra nettbrett eller mobil. PerfectPro Digitube har vekkerklokkefunksjon og du kan bruke den som handsfree for å motta telefonsamtaler. Radioen leveres med 12v-kabel, oppladbare batterier og bæreveske.

Les mer om PerfectPro Digitube her!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s