Roberts Solar DAB – verdens første solenergi-radio

Skjermbilde 2015-10-13 kl. 11.28.11

Roberts Solar DAB er den første DAB-radioen som er drevet av solenergi i hele verden. Denne bærbare radioen er både trendy og kompakt. Solenergipanelet er integrert på toppen av enheten og absorberer direkte sollys. En indikator på displayet viser strømnivået som blir generert av solenergipanelet. Under gode forhold genereres nok strøm til å lade batteriene og for å drive radioen. Det innebygde batteriet (medfølgende, oppladbare AA-batterier) lades når solpanelet får direkte sollys eller ved hjelp av medfølgende strømadapter. Levetid for ferdig ladet batteri er opptil 27 timer.

Solar DAB er ideell for bruk i hager, vinterhager, camping, fiske, på stranden eller andre steder som du ønsker å lytte til radio borte fra strømkilder. Er det overskyet kan du benytte vår 12v-ladekabel (ekstrautstyr i kassen), og lade radioen på sigarettenneruttaket på 12v-anlegget i bil, båt, camping, hytte. Med en Roberts Radio SOLAR DAB vil du spare både miljøet og lommeboken.

Les mer om Roberts Solar DAB her!

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.