Julegavetips: mamma

Julen nærmer seg med stormskritt! Hadde det ikke vært deilig og blitt ferdig med julegavene tidlig i år? Hadde det ikke vært deilig å slippe småjoggingen rundt i butikker (helt vill i blikket og rød i fjeset) de siste dagene før jul? Begynn julegavehandelen allerede nå hos oss:)

VQ Bardot er en ny favoritt i Radiobutikken. Vårt julegavetips til alle mammaer der ute er denne flotte radioen med dab, dab+, fm, bluetooth, full klokkefunksjon og med App kontroll. Radioen kan også brukes med batterier.

Her mikses premium lærdetaljer med klassisk 60-talls stil. Vintage, men med all den moderne teknologien du vil trenge. En perfekt radio for den musikkglade fashionista. VQ Bardot passer selvsagt ikke bare til mammaer, men til stilsikre døtre, tanter, nieser, venninner og bestemødre. Kanskje til og med bestefar og pappa digger den like mye?

Les mer om lekre VQ Bardot her!

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..