Julegavetips: søsteren

Har du verdens beste søster? Vi har gaven hun trenger. Og hun vil elske den!

VQ Retro Mini er en portabel radio med dab, dab+, fm og bluetooth. Smart sak, lekkert design, god lyd. Utseendet er retro-inspirert og innsiden er full av moderne funksjonalitet. Retro Mini er en ideell portabel partner tilgjengelig i 11 flotte farger. Du kan høre dab, dab+ og fm og du holder orden på favorittkanalene med 30 presets (hurtigvalg). Radioen har en praktisk USB-ladeport på baksiden. Her kan du lade dine USB-enheter så lenge det er strøm i radioen. Kombinasjonen av en Ultra-Wide mono-høyttaler og MyEq gir en utmerket lydopplevelse. Og følelsen av å eie et VQ design er aldri feil!

VQ Retro Mini har også bluetooth. Det betyr at du kan spille musikken din, eller det du ellers surfer deg frem til av lyd, trådløst via bluetooth fra telefonen/nettbrettet ditt til radioen. Ta med deg musikken! Ta med deg VQ Retro Mini!

Med POPcharger 12v (ekstrautstyr, se under ekstrautstyr i kassen når du betaler) kan du ta med deg VQ Retro Mini og benytte den på 12v sigarettenneruttak i bil, båt, camping og hytte.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..