Julegavetips: pappa

Kjære_pappa

Bilder: www.pinterest.com, www.radiobutikken.no, www.sahaga.com

Vi har funnet den perfekte julegaven til pappa! Vil du gi noe fint til pappan i år, ikke bare 10pk med sokker og noen nye slips han aldri kommer til å bruke? Han kommer til å elske Revo SuperSignal.

Med en REVO SuperSignal får du tilgang til god lyd og masse underholdning fra DAB og DAB+sendinger, såvel som FM med RDS. Bluetooth® har den også og det betyr at du helt trådløst kan strømme musikk fra din Smartphone, iPad eller annen Bluetooth-enhet, inkludert PCer og nettbrett av de fleste merker. SuperSignal har CSRs aptX® – teknologi og derfor blir lyden du strømmer fra enheter som støtter dette, bli i CD-kvalitet i motsetning til den dårligere kvaliteten som tilbys (MP3) med tidligere standard Bluetooth-strømming.

REVO SuperSignal er også en ypperlig radio for soverommet. Full klokkeradiofunksjonalitet er inkludert. Du kan stille klokkeradioens to alarmer individuelt, og hver av dem kan gå enten en gang, hver dag, kun ukedager eller kun i weekender. Du får også både sleep (innsovningsfunksjon – radioen slår seg av etter at du har sovnet, etter angitt tidsintervall) og snooze (slumrefunksjon som gir deg muligheten til å sove litt til før alarmen går igjen). Snooze-funksjonene er en av de enkleste i markedet. Du aktiverer den ved en enkel berøring av aluminiumsfronten på radioen når alarmen har gått.

REVO SuperSignal har et fantastisk kvalitetsuttrykk som lett fanger oppmerksomheten i rommet. Kabinettet er av håndarbeidet amerikansk valnøtt. Fronten er laget av anodisert T6 aluminium og bakplaten er av presset stål. REVO SuperSignal leverer en fantastisk lyd som også magasinet Lyd og Bilde har fremholdt som en av grunnene til å gi den en «Spesiell anbefaling».

Hvis du vil koble til eksterne lydenheter kan du gjøre det via AUX-inngangen. Du kan lagre favorittkanaler både på selve radioen og på fjernkontrollen. REVO SuperSignal er veldig enkel å bruke og displayet er stort og tydelig.

Les mer om Revo SuperSignal her!

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..