Julekampanje – VQ Retro

VQ_retro

VQ Retro er, som navnet sier, en vintage-inspirert radio. Men, la deg ikke lure av det klassiske retro-utseendet. På innsiden finner du mer moderne teknologi enn det som forventes av en gjennomsnittlig, radiolyttende forbruker.

Du kan lytte til både dab, dab+ og fm, og du kan holde orden på de 10 radiostasjonene du liker best på hurtigvalg. Hvis du vil spille musikk fra andre kilder som Spotify, (krever abonnement) TuneIn, iTunes ol., kan Apple-brukere benytte lightning-dock på fronten. VQ Retro har to individuelle alarmer, kan benyttes på 4 x C-batterier og har AUX-linjeinngang.

VQ Retro har fått fem stjerner i magasinet «WhatHiFi?».

Les mer her!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s