Julegavetips: bestemor og bestefar

Skjermbilde 2015-12-08 kl. 13.02.35

Roberts Vintage Wood DAB/FM RDS digitalradio er en topp moderne radio, samtidig som det er engelsk kvalitet på sitt beste. Med produktarv fra 1932 med kontinuitet i produksjon og produktutviling er man sikret topp kvalitet og ytelse.

God gammeldags volumkontroll er gjenkjennelig og gir den rette følelsen i bruk. Det samme gjør søkekontrollen for radio stasjoner, holdt i samme design som volumkontrollen. Til radioen følger det med batterieliminator for bruk via strømnettet. Radioen kan også brukes med 4 x LR14- eller C-batterier, gjerne oppladbare typer. Produsenten sier dette gir deg inntil 80 timers drift. Batteriene medfølger ikke.

Man kan koble til andre lydkilder via minijack-ingangen, hvis du ønsker å spille favoritt musikk fra f.eks. smarttelefonen. Du finner også en hodetelefoninngang, samt en stereoutgang slik at du kan koble radioen til et eksisterende lydanlegg/stereoanlegg.

Roberts Radio Vintage Wood ser bra ut i sin retro stil med trepanel på sidene og lærimitasjonsdetaljer på øvrig kabinett og håndtak.
Størrelsen er akkurat passe og vi tror den passer perfekt til de fleste besteforeldre.

Les mer her!

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..