Ny TV til båten, bobilen eller campingvogna?

Skjermbilde 2015-12-28 kl. 10.56.42

Da er Finlux 19″ LED med DVD-spiller løsningen! Strømforbruk ved 12V ca. 14W (med DVD ca. 19W). Energiklasse A+. Ultra Slim HD Ready LED TV med integrert RiksTV-mottaker. Innebygd DVD-spiller og flat bakside for enkel montering i «TV-skuffen» på bobil og i campingvogn. PVR Ready/opptak via USB til HDD eller USB penn. Den har også tekst-TV og hodetelfonutgang.

I de nyere bobilene (ca 4-5 år) fungerer ikke 12V-kabelen som følger med produktet. De nyere bobilene har fått litiumbatterier, dette er grunnen til at vanlig 12V-kabel ikke fungerer lenger. Ved bruk av denne TVen i de nyere bobilene må man byttet ut den medfølgende 12V-kabelen med en 12V-regulator. Regulatoren justerer voltstyrker fra 10-16 volt og leverer jevn 12V ut til TVn. Denne finner du i kassen her i Radiobutikken.no og den koster 395,-.

Les mer om den supre TVen for bruk i båt eller camping her.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..