Nyhet: Hama FM Transmitter

Skjermbilde 2015-12-29 kl. 14.58.19

HAMAs FM-sender med auto-scan kan gi deg lyden fra mobiltelefoner, dabradioer, mp3-spillere og annet utstyr over på FM-radioen din.

Sett 12v-stikket i sigarettenneruttaket. Koble 3,5 mm minijacken inn i telefonen/dabradioen etc. Be FM-senderen om å finne den best egnede frekvensen. Søk inn valgte frekvens på FM-radioen og motta lyden.

Stikket til sigarettenneren har også USB-ladeport (1A), slik at du kan lade telefon/dabradio mens du lytter.

Dette er en smart løsning som gjør at du feks kan benytte POPnano som dabradio i bilen. Du kobler POPnano til senderen med minijack i hodetelefonutgangen og USB-lading til sigarettenner-stikket. Da har du en dabradio som sender til FM-radioen din.

(Vær oppmerksom på at FM-sendere i bil kan påvirkes av forhold i bilen som forstyrrer. Søk alltid opp den beste frekvensen, en frekvens som ikke brukes av noe annet på FM. Vær også obs på at POPnanos antenne ligger i hodetelefonledningen. Radiobutikken.no har testet dette systemet i flere biler, med gode resultat. Men, dersom bilen er «lukket» for dab-signal (feks filter i vinduene) vil ikke signalet kunne mottas inne i bilen.)

Les mer her!

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..