Hold deg varm i kulda med IRC The Transistor

IRC_TheTransistor_grå

Hold deg varm i den bitende kulda med herlig musikk fra IRC The Transistor. Transistorradioen ble introdusert for mer enn seksti år siden og den har fremdeles en sentral plass i samfunnet. Men, den har blitt utviklet videre. IRC har sett på tidligere utgaver, foredlet det beste og laget en oppdatert radio som gir deg den gode radio-følelsen. De har også redusert antall knapper til 6, uten å gå på kompromiss med funksjonalitet.

IRC mener at The Transistor er en enestående digitalradio og at den er ledende i markedet med sin funksjonalitet og lydkvalitet. The Transistor har dab, dab+, fm, bluetooth aptX, hodetelefonutgang, NFC, AUX-inngang og god stereolyd, for ikke å glemme et veldig stilig design. Det innebygde batteriet lades når radioen er tilknyttet 220v, og det spiller i ca 6 timer før det må lades igjen.

Les mer om IRC The Transistor her!

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..