Pure Siesta Mi SII – klokkeradio

Skjermbilde 2016-01-20 kl. 12.09.27

Pures rimeligste og mest kompakte klokkeradio med både dab, dab+ og fm. Den lille radioen har det mest nødvendige; to alarmer, sleep- og snooze-funksjon (sovne og radioen slår seg av, be om litt mer tid i sengen om morgenen og radioen
vekker deg igjen etter en stund). I tillegg har Siesta Mi et stort og tydelig display.

Siesta Mis to alarmer er uavhengige av hverandre og kan stilles til digitalradio-, FM- eller alarmvekking. Alarmen slås enkelt av med en knapp. Det store og tydelige displayet er enkelt å lese av om natten og det justerer seg automatisk etter lysforholdene i rommet. Og, til tross for sitt komtapkte ytre, er Siesta Mi også laget for å by på overraskende god lydkvalitet og lydstyrke.

Hvis du fremdeles ikke har prøvd digitalradio, vil du bli positivt overrasket. Lyden er krystallklar og uten forstyrrelse. Innslag av andre kanaler skjer ikke. Du får en rekke opplysninger om sangene, nyheter, sport, trafikkmeldinger etc. i displayet (avhengig av hva kringkasteren tilbyr). I tillegg får du tilgang til et langt større utvalg av radiostasjoner.

Siesta Mi er medlem av PUREs EcoPlus produktfamilien. Disse produktene er designet for å ha minimal påvirkning på miljøet, med standby strømforbruk på mindre enn 1W. Emballasje og bruksanvisning er trykket på resirkulert papir og alle komponenter er nøye testet og godkjent.

Spesifikasjoner:
– 2 alarmer, som er enkle å stille, vekker deg til digitalradio, FM eller alarmtone
– Sleep(innsovning) og snooze(slumre)
– Automatisk lysstyrkejustering i displayet
– 8 DAB presets og 8 FM presets(forhåndsinnstilte favorittkanaler)
– Lavt strømforbruk

Les mer her!

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..