POPcharger løser dine problemer

IMG_1992

POPcharger 12v er en smart kabel som gir deg strøm i bil, båt, camping og hytte. Sett den i sigarettenner-uttaket med 12-24v. Velg fra 3v til 12v forsyning, og finn den pluggen som passer den anretningen du skal lade/gi strøm til.

USB-pluggen gjør at du kan lade/gi strøm til alle enheter som drives på USB (f.eks. smarttelefoner og alle POP-produktene)

Spesifikasjoner:
Inn: 12-24v
Ut: 3-12v
Ut stikk: USB, 2,5 / 3,5 / 3,5×1,35 / 5×2,1 / 5,5×1,5 / 5,5×2,5

Eksempler på bruk
– Campingtur: Du er på campingtur og har med POP-radioen din. Du har ikke flere AA-batterier, men POPcharger er med! Sett POPcharger i sigarettener-uttaket og koble USB-kontakten til POP-radioen og sett strømstyrken til 5v. Nå kan du høre POP uten 220v eller batterier.

– Biltur: Du er på biltur og må lade telefonen din. Sett POPcharger i 12v sigarettenner-uttaket og velg USB som ovenfor.

– Båttur: Du har med deg din Sangean DDR31BT dab-radio på båttur. Du har ikke landstrøm, men POPcharger er med! Sett POPcharger i sigarettenner-uttaket og velg den kontakten som passer i DDR31BT. Velg rett strømstyrke og start radiolyttingen!

Liste over produkter POPcharger 12v kan benyttes med (eksempler fra Radiobutikkens utvalg): Imperial DABman 110, Sonoro Cubo, SuperTooth BT høyttaler, Roberts Revival Mini, Sangean DCR200, Sangean H203D, Sangean WFR-28D, Sangean DPR16, Sangean DDR31BT, Lenco Lucille, Geneva XS, Geneva World Radio, Pure Evoke D4, Pure Evoke D6, Pure Evoke Mio D2, Pure i10, Pure i20, Pure Jongo A2, Pure Jongo S340B, Roberts SolarDAB, Pinell Go+, Pinell Go, Perfect Pro Digitube, Sangean DPR67, Sangean DPR69+, Sangean WFR29C, TechniSah Dogit Radio 210, Hama DR1600, Hama IR320, Tivoli Model 10+, Tivoli Pal+, Tivoli Pal+ BT og alle POP-modellene.

Les mer om POPcharger her!

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..