Uvær = innekos med varm drikke og god musikk

Uvær_TivoliPAL+

Bilder: http://www.pinterest.com, http://www.radiobutikken.no, http://www.sahaga.com

Tivoli Audio PAL+ BT

Lekker radio med DAB, DAB+, FM og Bluetooth. Radioen har god lyd og velkjent Tivoli-kvalitet. Dette er en radio du kan ta med deg hvor som helst.

Tivoli Audio PAL+ BT er «storebroren» til PAL+. Den har digital radiomottaker og støtter både DAB og DAB+ og nå også Bluetooth. PAL+ har også FM-radio med RDS, og en stor og tydelig LCD-skjerm med blå bakgrunnsbelysning. Lysstyrken på PAL+ BT er justerbar, og lyden kan tilpasses med justering av bass, diskant og balanse, eller med en av flere valgte equalizer-innstillinger.

PAL+ Bluetooth er liten nok til å ta med seg, men spiller allikevel høyt og leverer overraskende stor lyd via et 2,5″ (6,35cm) høyttalerelement. Med trådløs Bluetooth-teknologi kan du streame favorittmusikken din fra telefon, PC eller nettbrett på enkleste måte. Ja, selv gammeldags utstyr med ledning kan koples til via egen inngang, og selvfølgelig har den hodetelefonutgang også. Det oppladbare NiMH batteriet varer i timevis, og den innebygde laderen starter batteriopplading hver gang man kopler til strømkabelen.

Radioen har to alarminnstillinger for separate vekketider. Den har også innstillbart tidsur for innsovningstimer, og døsefunksjon (snooze) som gjør det mer behagelig å våkne. Den leveres med en fullfunksjons fjernkontroll som kan henges på siden av radioen, med en holder man fester på radioen. Et multifunksjonshjul på toppen brukes til å betjene PAL+.
Radioen har en 3,5 mm lydinngang for andre lydkilder som iPod og en 3,5 mm stereo hodetelefonutgang. PAL+ BT er også forseglet mot vær og vind, med gummipakninger som gjør den værbestandig.

Les mer om Tivoli Audio PAL+ BT her!

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..