Oak Wednesday – Pure Evoke D6

OAK_PureRadio.jpg

Hvis du ser etter en flott stereo digitalradio eller en blåtann-høyttaler, har du nå funnet en god løsning som kombinerer de to.

Pure Evoke D6 kan gi deg lyden trådløst fra alle dine enheter via bluetooth. Det betyr at når du ikke lenger vil høre dab, dab+ eller fm, kan du lytte til musikken din, internettradio eller andre kilder på internett fra telefonen din.

Pure designer alle sine radioer i UK og lydekspertene hos PURE har utviklet de to høyttalerne i Pure Evoke D6 spesielt for å få best mulig lyd i den nye radioen deres. Radioen lagrer opp til 30 favorittstasjoner på fire knapper for rask tilgang. Den har også nyttige egenskaper som alarmklokke, kjøkkentimer og innsovningsfunksjon (sleep). Klokkeradioen har to individuelle alarmer og du kan stille dem inn for vekking en gang, alle hverdager, kun i helgen eller alle ukens 7 dager. Håndtaket har sensor slik at du kan berøre det lett for å sove en stund til når alarmen går (snooze/slumre-funksjon).

Pure Evoke D6 leveres med fjernkontroll, slik at du kan betjene den fra lenestolen eller «på vandring» i rommet. Hvis du ønsker å gjøre radioen helt portabel må du bestille ekstrautstyret Pure ChargePAK F1. Radioen blir da oppladbar og den lades til enhver tid når den står tilkoblet strømnettet.

Finn ut mer om Pure Evoke D6 her!

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..