Grey-day…

Grå_POP

Grått er hot! POP-radioen finnes i 8 farger, inkludert grå. Så hvis du trenger en radio til badet, barnerommet, vaskerommet, kjøkkenet eller kontoret, kan dette være radioen for deg. POP passer over alt!

POP har DAB, DAB+ og FM rds og kan brukes på 220-240v, 4 x AA-batterier og USB. Radioen er enkel i bruk, har få knapper og et intuitivt brukergrensesnitt. POP viser informasjon om sangtitler, artistnavn, nyheter og andre meldinger der kringkaster sender slikt (DLS / RDS radiotext). Den har hodetelefonutgang slik at du kan lytte uten å forstyrre andre + svært godt mottak av DAB/DAB+ (Frontier Silicone mottakschip av høy kvalitet).
Radioen har et «gummiert» ytre som gir et tøft utseende og gjør radioen både god og lett å holde i/gripe etter. POP har norsk tekst i displayet og i bruksanvisningen, Æ, Ø og Å inkludert. Radioen finnes i sort, grå, blå, rød, rosa, oransje, gul og hvit.

Les mer om POP-radioen her!

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..