Knallgode hodetelefoner m/BT – Imperial BluTC

bluetc_headset

Imperial BluTC er lekre hodetelefoner. De har bluetooth, slik at du ikke trenger ledning for å høre musikken din eller svare telefonen. Lydkvaliteten er nydelig. De oppladbare batteriene spiller i opp til 12 timer. BluTC benytter Bluetooth 4.0 + EDR teknologi. aptX gir høykvalitets lydoverføring. Hodetelefonene er også ypperlige for gaming. Standby-tiden på oppladet batteri er 200 timer. Disse hodetelefonene er overlegne de fleste konkurrenter. Vekten er 285 gram og de er behagelige å ha på hodet. Når du skal skifte sang, «swiper» du fingren over øret. Skal du justere volumet opp eller ned, «swiper» du den andre retningen. Det følger med diverse kabler for lyd og lading, samt pose og veske for oppbevaring av hodetelefonene så de ikke tar skade under transport. Dette er et veldig godt alternativ til hodetelefoner som koster 500-1000 mer. Du kan lese mer om BluTC her. Per i dag eksisterer dessverre kun engelsk og tysk bruksanvisning på disse hodetelefonene. Men, de er enkle å bruke og svært intuitive å lære seg. Kun sorte igjen på lager. NÅ KUN 999,- (Før 2399,-)

Les mer om Imperial BluTC her!

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..