Lyden av fredag!

Lyden av fredag.jpg
Bilder: http://www.radiobutikken.no, http://www.pinterest.com

Da er det fredag og helg igjen og lydkvalitet blir viktigere enn noensinne. Sjekk ut Thonet & Vander Hoch hos oss!

Hoch BT™ er enkle å parre og lette å bruke. Du fyller rommet med en unik lydopplevelse. Høyttaleren har, som alle T&V-høyttalere, patentert tre-kabinett (HDAA™) som gir veldig «kontant» lyd og fast lydbilde med stor dynamikk. De fine detaljene, både utenpå og inni, gjør dette til en høyttaler du lar deg fengsle av. Hoch BT™ leverer krystallklar lyd, gir bass boost og drone FX. Lytt til all musikken fra alle Bluetooth-enheter (feks musikkarkivet ditt, Spotify, Tidal og lyd fra opptak du har gjort selv, i upåklagelig perfeksjonisme fra en høyttaler spesielt laget for deg som søker det perfekte – med stort trykk.

Skal du spille klassisk søndag formiddag? Eller Rock fredag natt? Eller kanskje du skal ha musikk-quiz etter middagen med vennene lørdag kveld? Uansett er det veldig enkelt og vellydende med Thonet & Vander. Finn frem telefonen eller nettbrettet, koble deg på med bluetooth og spill musikken din! Alt i løpet av noen sekunder – og med tilgang til all musikken i verden (forutsetter som regel et abonnement på en strømmetjeneste).

Thonet & Vander Hoch finnes i sort og hvit.

Tilleggsinformasjon

Strøm 220v
Lyd bass/diskant-justering
Utgangseffekt 70w
Høyttalerstørrelse Tweeter 1″, woofer 2x 5,25 pr høyttaler
Bredde 18,1 cm
Dybde 23 cm
Høyde 46 cm
Tilkoblinger AUX inngang RCA, Bluetooth

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..