Sparkling Sunday

Sparkling Sunday.jpg

Bilder: http://www.pinterest.com

VQ Hepburn har fått navnet sitt av Audrey og lever opp til det! Med dab, dab+ og fm kan du lytte til alle radiostasjonene som ligger i luften. Du kan til og med programmere de 30 favorittene dine på hurtigvalg. Hvis du vil spille musikk fra andre steder, står du fritt til å strømme over Bluetooth. Det gir deg tilgang til Spotify, Tidal, iTunes eller andre kilder du måtte ha tilgang til (de fleste krever abonnement).

Skulle du ha behov for å lade mobilen, kan du gjøre det i USB-porten på VQ Hepburn. Uansett hva du vil høre på, kan du høre det i topp lydkvalitet på denne radioen. Den har oppgraderte, doble ultra-vide høyttalere med Digital Sound Processing (DSP) teknologi.

Husk å laste ned gratis VQ APP i Google Play eller AppStore. Hepburn har også to alarmer og timer. VQ Hepburn er designet i tradisjonell Vintage stil, men på innsiden er det en topp moderne radio. Og ikke bare radio. Det er også en bluetooth-høyttaler. Teknologien er pakket inn i høykvalitets materialer og kommer i en rekke farger. ViewQuest tilby funksjonen My EQ for individuell justering av bass og diskant.

Alt ved VQ Hepburn bevitner høy kvalitet. Lyden, følelsen når du trykker på knappene og vrir på hjulene, meterialene, bærehåndtaket. Alt.

Les mer om VQ Hepburn her!

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..