Rubiks Bluetooth-høyttaler m/handsfreefunksjon

Rubiks_mai

Denne retroperlen av en Bluetooth-høyttaler, utformet som den kjente Rubiks Cube, vil nok skape gjenkjennelse og smil hos de fleste. Høyttaleren har en morsom detalj, da det ved å dreie på toppen av cuben, gjør det mulig å skru volumet opp og ned.

Bortsett fra designet, er det mulig å streame musikk via Bluetooth eller via AUX-inngangen. Høyttaleren har handsfree-funksjon, som gjør det mulig å besvare telefoner fra mobilen som er koblet til høyttaleren. Rekkevidden er opptil 10m fra senderen.

Høyttaleren har en utgangseffekt på 3W og spiller forbausende godt, tross sin lille størrelse (9 x 9 x 9 cm). Det er innebygget, oppladbart batteri, som kan lades opp via USB, og høyttaleren kan spille i ca. 5 timer før du må lade den igjen.

En fargerik gadget med god lyd, som vil vekke oppsikt i de fleste hjem.

Les mer om Rubiks BT-høyttaler her!

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..