Tropiske vibber med VQ Retro Mini

Tropical vibes

VQ Retro Mini er en liten radio med god lyd. Utseendet er retro-inspirert og innsiden er full av moderne funksjonalitet. Retro Mini er en ideell portabel partner tilgjengelig i en rekke farger. Du kan høre dab, dab+ og fm og du holder orden på favorittkanalene med 30 presets (hurtigvalg). Kombinasjonen av en Ultra-Wide mono-høyttaler og MyEq gir en utmerket lydopplevelse. Og følelsen av å eie et VQ design er aldri feil!

VQ Retro Mini har også Bluetooth. Det betyr at du kan spille musikken din, eller det du ellers surfer deg frem til av lyd, trådløst via bluetooth fra telefonen/nettbrettet ditt til radioen. Ta med deg musikken! Ta med deg VQ Retro Mini!

Radioen drives på 220v eller 4 x AA-batterier. Med POPcharger 12v (ekstrautstyr, se under ekstrautstyr i kassen når du betaler) kan du ta med deg VQ Retro Mini og benytte den på 12v sigarettenneruttak i bil, båt, camping og hytte.

VQ Retro Mini har en praktisk USB-ladeport på baksiden. Her kan du lade dine USB-enheter så lenge det er strøm i radioen.

Finn ut mer om VQ Retro Mini her!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s