Festivalklar med POP!

Festivalklar
Bilder: http://www.radiobutikken.no, http://www.pinterest.com

Skal du på festival i sommer? Har du alt du trenger for å få en fantastisk opplevelse?

POPpower
Kraftig batteribank med 13.000 mAh kapasitet. Med denne batteribanken kan du spille POPradioen din kontinuerlig i mer enn 3 døgn. Du kan også lade smarttelefoner og levere strøm til alle enheter som drives/lades via USB. POPpower har en praktisk LED-lykt, 2 ladeporter og en skjerm som viser hvor mye strøm du har igjen i batteribanken. POPpower lades enkelt med medfølgende ladekabel, over USB. (Du kan også lade POPpower med kontakten til en smarttelefon eller en POPradio f.eks.). POPpower er superkjekk å ha med på tur, i bil, båt, camping eller på hytta. Så hvis du er redd for å gå tom for strøm når du filmer favorittbandet ditt eller når du skal ta en selfie med idolet ditt, er POPpower løsningen!

POPselfie
Smart selfiestang med Bluetooth og fjernutløser som gir deg tilgang til motiver du ikke har fått før. Fotografer deg selv, vennen dine, naturen, vinkler og avstander du tidligere ikke har fått til. Du kan ta ca. 500 bilder per lading, standbytid på inntil 100 timer. Fungerer på Android 3.0 og oppover + iOS 4.0 og oppover. Fotografering med mobilen har aldri vært så lett og gøy!

God festivalsommer:)

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..