VQ Hepburn med batteripakke!

Hepburn_med_batteripakke

VQ Hepburn har fått navnet sitt av Audrey og lever opp til det! Med dab, dab+ og fm kan du lytte til alle radiostasjonene som ligger i luften. Du kan til og med programmere de 10 favorittene dine på hurtigvalg. Hvis du vil spille musikk fra andre steder, står du fritt til å strømme over Bluetooth. Det gir deg tilgang til Spotify, Tidal, iTunes eller andre kilder du måtte ha tilgang til (de fleste krever abonnement).

DinSide.no har anbefalt VQ Hepburn Mk I. Det eneste som skilte den fra absolutt topp-karakter, var at den ikke kunne spille på oppladbare batterier. Vel, – det kan denne, VQ Hepburn Mk II.

Skulle du ha behov for å lade mobilen, kan du gjøre det i USB-porten på VQ Hepburn. Uansett hva du vil høre på, kan du høre det i topp lydkvalitet på denne radioen. Den har oppgraderte, doble ultra-vide høyttalere med Digital Sound Processing (DSP) teknologi. Hepburn har også to alarmer og timer.

VQ Hepburn er designet i tradisjonell Vintage stil, men på innsiden er det en topp moderne radio. Og ikke bare radio. Det er også en bluetooth-høyttaler. Teknologien er pakket inn i høykvalitets materialer og kommer i en rekke farger. VQ tilbyr funksjonen
MyEQ for individuell justering av bass og diskant.

Alt ved VQ Hepburn bevitner høy kvalitet. Lyden, følelsen når du trykker på knappene og vrir på hjulene, meterialene, bærehåndtaket. Alt.

Denne nye modellen Mk II har mulighet for oppladbart batteri, og produsenten sier den da spiller opp mot 25 timer per opplading. Dette kan du bestille ved å klikke på det ute til høyre eller søke i søkefeltet. (Oppladbart batteri til VQ Hepburn Mk II).

Finn ut mer om VQ Hepburn her og den oppladbare batteripakken her!

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..