POPyourCAR 2.1 – veldig oppgradert bestselger

IMG_2968

POPyourCAR 2.1 har dab+, service following, traffic announcement og den nye, spesialutviklede, aktive antennen med magnetisk jording fra POP.

Du har muligens sett designet før, men dette er en oppgradert variant – utviklet av designeren som lanserte denne radioen første gang i 2011.

En viktig nyhet på POPyourCAR 2.1 er at den har direktevalgsknapper på fronten. Det betyr at du kan legge inn de fire kanalene du lytter mest til. Da slipper du å «klikke deg» gjennom hele kanallisten når du skal skifte kanal.

Det er først og fremst trafikksikkerheten som må ivaretas når du kjører bil. POPyourCAR-serien har som mål å gjøre dab+ i bil helt trafikksikkert.

Når du har satt POPyourCAR 2.1 i sigarettenneren, søker den inn alle tilgjengelige dab-kanaler. Den helt nye, amerikanske FM-senderen har mye bedre lyd og du vil sannsynligvis ikke ha behov for noen annen måte å overføre lyden til din eksisterende FM-radio i bilen. Fortvil ikke, selvom du benytter sigarettenner-uttaket til POPyourCAR 2.1, kan du koble andre USB-tilkoblinger inn i USB-kontakten på radioen. På den måten kan du lade telefonen selvom sigarettenner-uttaket er opptatt.

POPyourCAR 2.1 har imponerende godt signalmottak med den nye antennen.

Vi anbefaler POPyourCAR 2.1 til de som ikke har noe i mot en «dings» i sigarettenneren. Den er faktisk ganske stilig. De som ikke ønsker denne form for dab-løsning, bør se på POPyourCAR 3.0.

Du kan bestille POPyourCAR 2.1 i Radiobutikken.no her.

Du kan lese mer om POPyourCAR 2.1 hos produsenten her.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..