Enestående service! Kundene liker Radiobutikken.no

På Trustpilot kan kunder av Radiobutikken.no si hva de mener om oss. Vi har ingen mulighet til å påvirke dette. Her får vi tilbakemeldinger som forteller nye kunder nøyaktig hva de som allerede har handlet om oss synes om vår service.

 

Vi er veldig stolte av karakteren! Og vi er takknemlige for at mange av våre kunder tar seg bryet med å fortelle verden hva de mener om oss. Ved å handle i nettbutikker med god karakter på Trustpilot, vet du at tidligere kunder har fått god behandling.

Velkommen til Radiobutikken.no i dag!

Vi har sannsynligvis landets bredeste utvalg i digitalradio (hva bruksområder angår) og vi er en norsk butikk med administrasjon og lager i Norge. Frakten er 9,- pr sending og vi sender samme eller neste dag. Du kan betale med faktura (kostnadsfritt), slik at du mottar pakken før du skal betale for den.

Vi gleder oss til å «se» deg i Radiobutikken.no. Hjertelig velkommen!

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..