Trafikksikker dab+ i bilen

POPyourCAR-serien finner du i Radiobutikken.no

Det snakkes mye om enkel montering. Vi mener at trafikksikker bruk burde få minst like mye oppmerksomhet. OK, så må du kanskje bruke en halv time, eller evnt få noen profesjonelle til å montere dab+ i bilen din. Men, når du først har fått en løsning, bør den være trafikksikker. Du skal kjøre mange mil, i mange timer, og underveis skal både du, passasjerene og medtrafikantene være trygge.

Løsninger hvor skifte mellom favorittkanalene krever manøvrering av menyer og kombinasjoner av tastetrykk, er trafikkfarlig. Sørg for at din dab+ i bilen har direktevalgs-knapper (presets), slik at du enkelt kan skifte mellom favorittkanalene dine. POPyourCAR-serien har direktevalgs-knapper.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..