Radio i speilet er rimelig og smart!

Alle vil høre nyheter og underholdning, men ikke alle har tilgang til NRK, P4, Radio Norge og de andre, totalt ca 30 radiokanalene, som sender i det digitale bakkenettet i Norge (dab/dab+). Akkurat nå er det 48% rabatt på dab+ i speil, til deg som leser bloggen vår.

Hvis du skal oppgradere, men ikke vil ha en tradisjonell adapter i førermiljøet, og synes investering i helt nytt lydanlegg i bilen er for dyrt, ja – da har vi POPyourMIRROR å tipse deg om.

Ford Vertrek Concept

POPyourMIRROR er et bilspeil med innebygget dab/dab+-mottaker. Det har også Bluetooth – både handsfree (snakke i telefonen) og strømming (lytte til lyden på mobilen, feks nettradio, Spotify, itunes etc.)

Det er enkelt å montere POPyourMIRROR. Når du tar det i bruk vil du straks merke at utvalget kanaler er større enn tidligere. De 4 kanalene du bruker mest kan du enkelt programmere på direktevalg-knappene 1 til 4. Kanalskiftet blir super-enkelt. Du trenger ikke bla deg gjennom kanallisten, og det gjør POPyourMIRROR til en trafikksikker løsning.

Det er også trafikksikkert med stabilt mottak, trafikkmeldinger, stort display med forholdvis statisk innhold. Oppmerksomheten til deg som fører av bilen skal ikke kastes bort på radioen. Du skal holde den på veien og det som skjer foran deg. Et kanalbytte med POPyourMIRROR og de andre radioene i POPyourCAR-serien, tar bare et sekund.

Husk at antennen må monteres vertikalt, og på et sted der glasset ikke har filter som stopper signalet fra å komme gjennom.

Har du spørsmål angående POPyourMIRROR, er du alltid velkommen til å ta kontakt med oss i Radiobutikken.no

Nå i August 2018 får du 48% rabatt på POPyourMIRROR hvis du bestiller det her og benytter rabattkoden   P4   i rabattkodefeltet i kassen. Velkommen til oss i Radiobutikken.no

POPyourMIRROR_logo

women s pair of pink socks

Photo by antas singh on Pexels.com

God biltur – med POPyourMIRROR og alle de flotte radiokanalene!